Vloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie
Vloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie
Vloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Vloerisolatie plaatsen? Bel Applis!

Wens je vloerisolatie te plaatsen bij je thuis of op je bedrijf? Dan ben je aan het juiste adres bij Applis in Westerlo. Wij kunnen zowel vloerisolatie plaatsen in nieuwe als te renoveren woningen. Hoe gaan we te werk en uit welke soorten vloerisolatie kan je kiezen?

Professionele opbouw vloerisolatie

Na een grondige werfinspectie starten we met de plaatsing van de vloerisolatie. Dit verloopt uiteraard steeds volgens de wensen van de klant. Kies je bijvoorbeeld voor vloerisolatie met of zonder vloerverwarming? Wens je extra akoestische vloerisolatie? Nadat de eerste laag vloerisolatie gelegd is, werken we de isolatie verder af in functie van het totaalconcept. Verwacht je aan een professionele plaatsing en korte plaatsingstermijn!

Wens je vloerisolatie te plaatsen bij je thuis of op je bedrijf?

Vloerisolatie met stevige basis- en eindlaag

Als basislaag plaatsen we vloerisolatie. Een EPS isolatiechape die licht, sterk isolerend en ecologisch is. Deze isolatiechape kan met verschillende isolatiewaardes en diktes gelegd worden op alle ondergronden.

 

Als afwerking op de vloerisolatie kiezen we ervoor om met een anhydrietchape te werken. Niet enkel is deze chape een pak steviger en minder scheurgevoelig dan een traditionele dekvloer van zandcement.

Doe een beroep op Applis voor een professionele plaatsing van jouw vloerverwarming (in combinatie met vloerisolatie).

Hij versterkt ook de werking van vloerverwarming en kan worden afgewerkt met alle soorten vloerbekledingen.

Vloerisolatie met vloerverwarming

Doe een beroep op Applis voor een professionele plaatsing van jouw vloerverwarming (in combinatie met vloerisolatie). Met vloerverwarming bespaar je niet enkel kostbare ruimte, maar bespaar je ook fors op je energiefactuur!

Ook akoestische vloerisolatie plaatsen?

Geen last meer van contactgeluiden dankzij een akoestische vloerisolatie. Deze isolatie verhoogt het akoestisch comfort binnenshuis en beperkt tegelijkertijd het warmteverlies.

Bij Applis kunnen we akoestische vloerisolatie plaatsen met verschillenden niveaus van geluidsverbetering, afhankelijk van jouw voorkeuren.

Een all-in-one vloersysteem

Bij Applis kan je ook terecht voor een totale vloeropbouw waarbij zowel een isolatiechape, akoestische vloerisolatie, vloerverwarming als een dekvloer geplaatst worden. Dit FIM Comfort vloersysteem is een duurzaam en kostenbesparend totaalpakket voor zij die vloerisolatie optimaal wensen te combineren met vloerverwarming.

Wij kunnen zowel vloerisolatie plaatsen in nieuwe als te renoveren woningen.

Vloerisolatie geplaatst door Applis

Nog vragen over de vloerisolatie die Applis plaatst? Contacteer ons op het nummer 014/28 64 05 of vul het contactformulier op onze website in. We geven je zo snel mogelijk een gepast antwoord op je vragen.

Ontdek meerVloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie
Facebook Vloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie LinkedInVloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie YouTubeVloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie
Contacteer onsVloerisolatie Vloerisolatie plaatsen akoestische vloerisolatie soorten vloerisolatie

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be