vloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie
vloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie
vloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

All-in-one vloersysteem

Maak kennis met het all-in-one vloersysteem van Applis. Dankzij deze totale vloeropbouw zijn wij je enige aanspreekpunt wanneer je vloerisolatie én vloerverwarming in huis wilt. Wat houdt dit all-in-one vloersysteem precies in? We vertellen het je hieronder.

Wat is het all-in-one vloersysteem van Applis?

Dit all-in-one vloersysteem noemen we ook wel het FIM Comfort vloersysteem. Het omvat een isolatiechape als basislaag, een laag akoestische vloerisolatie, vloerverwarming en een dekvloer. Er worden ook enkele extra zaken voorzien, waaronder hulzen die over de buizen van de vloerverwarming worden geplaatst waar er veel over de vloer wordt gewandeld, 5-lagen leidingen met een aluminium kern zodat de warmte beter wordt afgegeven en randisolatie.

Maak kennis met het all-in-one vloersysteem van Applis.

Het all-in-one vloersysteem bestaat uit…

  1. De basislaag van het vloersysteem is een milieuvriendelijke isolatiechape FIM Lite. Deze chape heeft niet enkel een hoge isolatiewaarde, maar biedt ook akoestisch comfort en drukvastheid.
  2. Daarop wordt de akoestische vloerisolatie geplaatst, waardoor je contactgeluiden tot 33 dB kan verminderen.
  3. Na de akoestische vloerisolatie plaatsen we de vloerverwarming. Hiervoor werken we samen met de fabrikant Henco. Dankzij het unieke plug-and-play concept kan elke warmtebron worden aangesloten op de vloerverwarming.
  4. Als laatste plaatsen we de dekvloer, een anhydrietchape die over een reeks unieke eigenschappen beschikt. Het is allereerst een goede warmtegeleider waardoor je minder energie nodig hebt om een ruimte op te warmen. Dat betekent dus dat je maar liefst tot 18% bespaart op je energiekosten! Bovendien kan je deze stevige dekvloer afwerken met alle soorten vloerbekledingen. Nog meer pluspunten van een anhydrietchape? Die vind je hier.
Spreekt dit duurzame en flexibele all-in-one vloersysteem je aan?

Meerwaarde van het all-in-one vloersysteem

Kies je ervoor om dit vloersysteem te laten plaatsen, dan geniet je een kortere uitvoeringstermijn dan normaal. Er is namelijk slechts één aanspreekpunt voor je totale vloerisolatie en –verwarming, aangezien het vloersysteem rechtstreeks van de fabrikant komt. Daarnaast is het systeem een prima keuze voor nieuwbouw én renovatie, want het geheel kan met een geringe opbouwhoogte en op elke ondergrond geplaatst worden.

All-in-one vloersysteem ook bij jou?

Spreekt dit duurzame en flexibele all-in-one vloersysteem je aan? Op slechts vijf dagen tijd ligt deze totale vloeropbouw al bij je thuis of in je bedrijf. Drukvast, milieuvriendelijk, kostenbesparend… Contacteer ons voor meer informatie over dit bijzondere totaalpakket.

Ontdek meervloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie
Facebook vloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie LinkedInvloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie YouTubevloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie
Contacteer onsvloersysteem vloerisolatie vloerverwarming akoestische vloerisolatie

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be