bestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem
bestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem
bestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Je bestaand plat dak isoleren

Dat is perfect mogelijk met FIMIX ROOF of het PROFIM daksysteem. En voor de plaatsing ervan? Daarvoor is Applis er! Met een degelijke en professioneel geplaatste dakisolatie voorkom je immers dat er nog warmte verloren gaat via het dak. Je (bestaand) plat dak isoleren heeft dus een onmiskenbare impact op je energiefactuur.

Je plat dak isoleren met FIMIX ROOF

FIMIX ROOF is een thermisch isolerende chape die speciaal ontwikkeld is voor een plat dak. De isolatiechape is gemaakt van piepschuim en andere isolerende grondstoffen die gebonden worden door snel hardend cement. Wil je je plat dak isoleren met FIMIX ROOF, dan wordt die ter plekke gemengd op de werf (in een vrachtwagen) en daarna onmiddellijk op het plat dak gespoten. We creëren hierbij een helling zodat het water goed afgevoerd kan worden. De plaatsing verloopt snel, zodat jij zo weinig mogelijk hinder ondervindt. En zodra de FIMIX ROOF dakisolatie er ligt? Dan geniet jij van de beste ‘hellingschape’ die er is wanneer je een plat dak isoleren wil.

Een (bestaand) plat dak isoleren?

Je plat dak isoleren met PROFIM daksysteem

Een andere optie is je plat dak isoleren met het PROFIM daksysteem. Dit systeem vervult met één enkele plaatsing de functie als hellingsbeton, dampscherm en isolatie! Eerst wordt er een isolerend hellingsbeton geplaatst, waarin isolerende piepschuimplaten worden geduwd. Daarna wordt er dezelfde isolatiechape over gegoten als bij FIMIX ROOF en vullen we meteen de voegen verder op. Ook bij het PROFIM daksysteem creëren we een helling voor een goede waterafvoer. Het resultaat? Een stevige, betrouwbare dakisolatie voor je plat dak.

Je (bestaand) plat dak isoleren heeft dus een onmiskenbare impact op je energiefactuur.

De voordelen van beide soorten dakisolatie

Laat je je plat dak isoleren met FIMIX ROOF of het PROFIM daksysteem, dan geniet je van hetzelfde pakket voordelen. Zo zijn beide soorten dakisolatie brandvrij en bieden ze een hoge druksterkte. Daardoor zijn ze uitermate geschikt als dakterras, parkeerdak of inrit. En dankzij het lage gewicht van de isolatie, kan je ook een plat dak isoleren met een grote overspanning.

 

Een (bestaand) plat dak isoleren?

Contacteer Applis. Wij zorgen voor een snelle plaatsing van kwaliteitsvolle dakisolatie.

Een plat dak isoleren doen we aan de hand van FIMIX ROOF of het PROFIM daksysteem, twee soorten dakisolatie met betrouwbare isolatie-eigenschappen. Wil je dus graag je plat dak isoleren en wens je meer info over deze isolatie? Bel of mail ons en we geven je met plezier meer uitleg.
Ontdek meerbestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem
Facebook bestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem LinkedInbestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem YouTubebestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem
Contacteer onsbestaand plat dak isoleren isoleren plat dak isoleren daksysteem

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be