Isolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape
Isolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape
Isolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Isolatiechape laten plaatsen door Applis

Wanneer we bij Applis vloerisolatie komen plaatsen, dan starten we telkens met de isolatiechape. Die chape vormt de eerste laag van de totale vloeropbouw. We gebruiken hiervoor een isolatiechape op basis van EPS. Waarom we bij Applis net voor dit type isolatiechape opteren, vertellen we je hier in een notendop.

Wat is EPS-isolatiechape?

Een EPS-isolatiechape ziet er aanvankelijk uit als een soort van piepschuim. Het bestaat uit EPS-korrels die in cement gebonden worden. Het resultaat? Een lichte, sterk isolerende en ecologische isolatiechape die gebruikt kan worden voor diverse chapewerken.

Wanneer we bij Applis vloerisolatie komen plaatsen, dan starten we telkens met de isolatiechape.

Voordelen van EPS-isolatiechape

Deze isolatiechape zorgt niet enkel voor een betrouwbare isolatie, maar brengt ook nog een pak andere interessante pluspunten met zich mee. Zo wordt de chape naadloos én vormloos geplaatst en sluit die mooi aan alle leidingen aan. De EPS-isolatiechape is bovendien volledig brandvrij. Van verzakkingen zal je ook geen last hebben, aangezien de chape drukvast is. Stevig, maar licht in gewicht! Verder werkt de EPS-isolatiechape de akoestiek ook in de hand, want hij zorgt voor een betere geluidsdemping. En wist je dat deze isolatiechape volledig gerecycleerd kan worden? Je kiest dus ook voor een milieuvriendelijke isolatieoplossing.

 

Isolatiechape met verschillende opties

De isolatiechape die we plaatsen kan gemaakt worden met verschillende isolatiewaardes. Ook de dikte van de chape kan tijdens de plaatsing variëren van 3 cm tot 5 cm, afhankelijk van de ruimte en de wensen van de klant.

Waarom we bij Applis net voor dit type isolatiechape opteren, vertellen we je hier in een notendop.

Verder speelt het type ondergrond geen rol wanneer je de isolatiechape wil plaatsen, want de chape kan op alle ondergronden gelegd worden.

 

Verdere vloeropbouw

Nadat de isolatiechape is geplaatst, werken we de vloerisolatie verder af naar wens. Dat kan met een akoestische isolatie of een PVC-folie, met of zonder vloerverwarming en daarna telkens de eindlaag (in dit geval een laag anhydrietchape).

Contacteer Applis

Heb je nog vragen over het type isolatiechape dat we gebruiken wanneer we vloerisolatie plaatsen? Neem dan contact met ons op via het nummer 014/28 64 05 of vul het contactformulier op onze website in. We helpen je zo snel mogelijk verder!

Ontdek meerIsolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape
Facebook Isolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape LinkedInIsolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape YouTubeIsolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape
Contacteer onsIsolatiechape EPS-isolatiechape vloerisolatie chape

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be