daksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren
daksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren
daksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Het PROFIM daksysteem

Zoek niet langer naar een totaalconcept om je plat dak te isoleren, want het PROFIM daksysteem biedt de oplossing. Dit isolerend hellingsbeton vervangt met één plaatsing het hellingsbeton, het dampscherm én de isolatie. Meer weten over het geavanceerde PROFIM daksysteem? Lees dan snel verder.

Maar eerst: waarom je (plat) dak isoleren?

Een eerste reden die dakisolatie aanmoedigt, is de hoeveelheid warmte die via een dak verloren gaat. Via een slecht of niet-geïsoleerd dak gaat immers een derde van de totale warmte in huis verloren! Gelukkig kan je dankzij een correct geplaatste dakisolatie (zoals het PROFIM daksysteem) dat warmteverlies tegengaan, en dus ook flink besparen op je energiefactuur. Een tweede stimulans om dakisolatie te plaatsen, zijn de verschillende isolatiepremies die je kan aanvragen om de plaatsingskosten te verlagen.

Zoek niet langer naar een totaalconcept om je plat dak te isoleren, want het PROFIM daksysteem biedt de oplossing.

En vergeet als laatste aspect ook niet dat je dankzij een isolerend daksysteem die bovenste verdieping of zolder als volwaardige leefruimte kan inrichten. Je wint er met andere woorden extra bewoonbare oppervlakte mee!

 

De sterktes van een PROFIM daksysteem

Laat je een PROFIM daksysteem plaatsen als dakisolatie, dan kies je allereerst voor een brandvrije, stevige dakisolatie met een goede isolatiewaarde. Bovendien is dit daksysteem prima geschikt om er later bijvoorbeeld een dakterras of zelfs inrit van te maken, aangezien het een hoge druksterkte heeft. Over het daksysteem wandelen of rijden met je auto vormt dus geen enkel probleem. Verder is deze isolatie ook ideaal om te plaatsen op daken met grote overspanningen dankzij zijn lage gewicht. En of je nu een nieuwe woning zet of renovatiewerken uitvoert, het PROFIM daksysteem kan geplaatst worden op elke ondergrond!

Meer weten over het geavanceerde PROFIM daksysteem?

De plaatsing van het PROFIM daksysteem

Als isolatiechape wordt er isolerend hellingsbeton geplaatst. Daar worden isolerende piepschuimplaten in gelegd, rekening houdende met de juiste helling voor een goede waterafvoer op je plat dak. Over die platen wordt dan kant-en-klare PROFIM isolatiechape gegoten. Daarna worden de voegen ook verder opgevuld, zodat een stevig daksysteem ontstaat.

 Je dak isoleren met het PROFIM daksysteem

Daarvoor moet je bij Applis in Westerlo zijn. Wij verzorgen de professionele plaatsing van dit daksysteem, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over jammerlijke warmteverliezen via je plat dak. Heb je nog vragen over de plaatsing of eigenschappen van het PROFIM daksysteem, dan beantwoorden we die graag.

Ontdek meerdaksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren
Facebook daksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren LinkedIndaksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren YouTubedaksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren
Contacteer onsdaksysteem isoleren dakisolatie plat dak isoleren

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be