isolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren
isolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren
isolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Voordelen van isolatie bij een plat dak

Waarom zou je je plat dak isoleren? Van de impact op je energiefactuur over milieuvriendelijkheid tot de hoeveelheid bewoonbare oppervlakte: we zetten alle voordelen van een dakisolatie eventjes op een rijtje.

 

Isolatie plat dak: energiebesparend

Om je een idee te geven: in een slecht of niet-geïsoleerde woning gaat er zo’n 10 % warmte verloren via de vloeren, 15 % via de ramen, 20 % via de muren en maar liefst 30 % via het dak. De energie die je gebruikt hebt om je woning te verwarmen, zie je dus gewoon weg vliegen. Net zoals je centen… Om te besparen op je energiefactuur, maar ook om het milieu te sparen, is dakisolatie daarom steeds minder een uitzondering en steeds vaker de norm. Bij Applis zorgen we voor een degelijke isolatie (plat dak) met de beste materialen.

 

Isolatie plat dak? Extra leefruimte!

Laat je je plat dak isoleren, dan creëer je bovendien extra bewoonbare oppervlakte. En dat wil zeggen: een volwaardige leefruimte die je naar eigen wens kan invullen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe slaapkamer, een hobbyruimte, een privé wellness, een bureau, een speelkamer voor de kinderen of een recreatieruimte voor jou en je vrienden, … Laat je een isolatie (plat dak) plaatsen, dan kan dat!

 

Twee soorten isolatie voor plat dak

Naast de standaard voordelen die een dakisolatie met zich meebrengt, hebben de specifieke soorten isolatie die Applis gebruikt nog wat extra’s in hun mars. Want zowel de FIMIX ROOF dakisolatie als het PROFIM daksysteem zijn brandvrij en laag in gewicht, bieden een uitstekende isolatiewaarde en zijn prima geschikt om te gebruiken als dakterras, inrit of parkeerdak (dankzij de hoge druksterkte van de isolatie). Plat dak isoleren met FIMIX ROOF of PROFIM? Dat is een aardig pakket aan voordelen!

 

Premies voor isolatie plat dak

Geniet van diverse premies die gelden wanneer je isolatie (plat dak) wilt plaatsen. Dankzij deze premies kan je de plaatsingskosten drukken en nog meer voordeel uit de isolatie halen. Welke premies van toepassing zijn voor jou kom je te weten op www.premiezoeker.be en www.energiesparen.be.

 

Isolatie plat dak? Keuze snel gemaakt.

Een lagere energiefactuur, extra leefruimte, milieuvriendelijk wonen, …: investeren in isolatie (plat dak) is een investering die loont. Kies daarom voor een correct geplaatste dakisolatie en geniet van alle voordelen die ermee gepaard gaan. Het ervaren Applis-team staat voor je klaar om je plat dak professioneel te isoleren!

Ontdek meerisolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren
Facebook isolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren LinkedInisolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren YouTubeisolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren
Contacteer onsisolatie isolatie plat dak Isolatie plat dak plat dak isoleren

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be