vloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie
vloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie
vloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Waarom kiezen voor Applis?

Isolatiebedrijven, ze zijn talrijk. Dus waarom zou je voor Applis kiezen om jouw vloerisolatie of dakisolatie te plaatsen? Dit zijn onze troeven als isolatiebedrijf…

 

Expert in isolatie

Reken op een jarenlange ervaring in de isolatiesector. Dakisolaties voeren we uit voor platte daken; vloerisolaties kunnen met of zonder vloerverwarming of akoestische isolatie geplaatst worden. Voor een correct en vakkundig geplaatste vloerisolatie óf dakisolatie kom je dus aankloppen bij Applis.

 

Kwaliteitsvolle materialen

Of je nu akoestische vloerisolatie laat plaatsen door Applis, een volledige vloerisolatie met vloerverwarming wenst of je woning wilt voorzien van een duurzame dakisolatie: voor elke isolatie (vloer en dak) werken we met de beste materialen die over een reeks bijzondere eigenschappen beschikken.

 

Efficiënte plaatsing

Elke isolatie die Applis uitvoert, verloopt met eigen personeel dat grondig opgeleid werd binnen het bedrijf. Zij beschikken dus over alle nodige kennis en vaardigheden om die dakisolatie of vloerisolatie deskundig te plaatsen.

 

Eén aanspreekpunt

Aangezien wij een systeem voorstellen waarin zowel vloerisolatie als vloerverwarming in is verwerkt (en dat we ook zelf plaatsen), hoef je niet te gaan aankloppen bij andere bedrijven om alles geplaatst te krijgen. Daardoor verloopt de plaatsing ook zo snel. Bovendien produceren wij zelf de isolatiechape die we gebruiken om onze isolatiewerken uit te voeren. Je staat dus in direct contact met fabrikant én plaatser!

 

Oog voor milieu

Want de isolatiechape die we gebruiken om de vloerisolatie te plaatsen, kan volledig gerecycleerd worden. Met onze isolatiematerialen bescherm je dus ook het milieu!

 

Eerlijke en correcte prijzen

Doe je een beroep op Applis voor de plaatsing van dakisolatie of vloerisolatie, dan garanderen we je een eerlijke prijs. En voor die prijs ontvang je een snelle service en een isolatie van superieure kwaliteit.

 

Applis – jouw ideale isolatiepartner.

Ontdek meervloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie
Facebook vloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie LinkedInvloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie YouTubevloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie
Contacteer onsvloerisolatie dakisolatie vloerverwarming isolatie

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be