vloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten
vloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten
vloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Opbouw vloerisolatie

Heb je ervoor gekozen om vloerisolatie te laten plaatsen in je woning, appartement of bedrijf, dan komen we die met Applis professioneel aanbrengen. Maar hoe verloopt de opbouw? Vloerisolatie geplaatst door de vakmensen van Applis: we gieten onze werkwijze in een kort overzicht.

Stap 1: checklist opbouw vloerisolatie

Vooraleer we de vloerisolatie plaatsen, voeren we een werfinspectie uit. We controleren hierbij de vloerhoogte, we kijken waar het water zich bevindt, we zoeken een geschikte plaats uit voor de vrachtwagen enzovoort. Tijdens deze eerste fase controleren we met andere woorden de toegankelijkheid van de werf, zodat we snel en efficiënt kunnen beginnen met de opbouw (vloerisolatie).

 

Stap 2: vloerisolatie plaatsen

Na het vooronderzoek uit stap 1 plannen we een dag in om de vloerisolatie te komen spuiten. Die dag volgt zo snel mogelijk op het vooronderzoek. Met een vrachtwagen komen we dan naar de werf om een eerste laag vloerisolatie te spuiten, het eerste deel van de opbouw. Vloerisolatie plaatsen verloopt bij Applis trouwens steeds volgens de offerte en de bestelling. Je komt dus niet voor verrassingen te staan!

Heb je ervoor gekozen om vloerisolatie te laten plaatsen in je woning, appartement of bedrijf, dan komen we die met Applis professioneel aanbrengen.

Stap 3: opbouw vloerisolatie in functie van totaalconcept

De laatste fase is uiteraard de afwerkingsfase. Afhankelijk van het totaalconcept dat je wenst, zijn er verschillende opties. We kunnen een PVC-folie of akoestische vloerisolatie plaatsen en alles afwerken met een eindlaag (chape) al dan niet met vloerverwarming in de chape. Je hebt hier de vrije keuze tussen de diverse mogelijkheden. Vertel ons simpelweg wat je wensen zijn en dan brengt Applis het voor elkaar.

Vloerisolatie geplaatst door de vakmensen van Applis: we gieten onze werkwijze in een kort overzicht.

Professionele opbouw vloerisolatie

Bij Applis gaan we telkens gestructureerd te werk en gaan we met de juiste materialen aan de slag. Op die manier geniet je na een korte plaatsingstermijn van correct geplaatste vloerisolatie die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Wens je meer informatie over onze werkwijze (omtrent opbouw vloerisolatie), onze prijzen, de materialen die we gebruiken of iets anders, aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 014/28 64 05 of vul het contactformulier in.

Ontdek meervloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten
Facebook vloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten LinkedInvloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten YouTubevloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten
Contacteer onsvloerisolatie Opbouw vloerisolatie vloerisolatie plaatsen vloerisolatie spuiten

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be