chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming
chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming
chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Het belang van de juiste chape

Welke chape of eindlaag biedt de beste kwaliteiten wanneer je vloerisolatie plaatsen wil? Bij Applis zijn we overtuigd van de sterktes van anhydrietchape. Welke bijzonderheden heeft deze chape te bieden en waarom is het zo’n topproduct? We doen het hieronder uit te doeken.

De vele voordelen van anhydriet

Anhydrietchape verrast met een aantal sterke eigenschappen. Zo is de chape drie keer zo sterk en scheurt hij twintig keer minder snel dan een dekvloer van zandcement. Daardoor heeft een anhydrietchape dus ook geen bewapening nodig bij vloerverwarming. De chape is bovendien zelfnivellerend, wat wil zeggen dat de dekvloer zichzelf vlak trekt nadat hij gegoten wordt. En opschuren? Dat heeft deze chape óók niet nodig! Geen stof dus, maar wel tijdswinst. Een anhydrietchape zorgt met andere woorden snel voor een stevig, mooi vlak resultaat.

Welke chape of eindlaag biedt de beste kwaliteiten wanneer je vloerisolatie plaatsen wil?

De ideale chape voor vloerverwarming

Anhydriet is om te beginnen al een goede warmtegeleider, maar daarbij komt nog dat de chape slechts twee centimeter boven de buizen van de vloerverwarming wordt geplaatst. Daardoor wordt het dus sneller warm dan bij een traditionele dekvloer. Je hebt bijgevolg minder energie nodig om de ruimte te verwarmen en dat wil dan weer zeggen dat je tot 18 % kan besparen op je energiefactuur! Bovendien hoef je geen 28 dagen te wachten om je vloerverwarming aan te zetten nadat de chape is geplaatst. In tegenstelling tot een traditionele chape van zandcement kan je bij anhydrietchape de vloerverwarming al na 5 dagen droogtijd gebruiken.

Bij Applis zijn we overtuigd van de sterktes van anhydrietchape. Welke bijzonderheden heeft deze chape te bieden en waarom is het zo’n topproduct?

Welke vloerafwerking kiezen na de chape?

Met een anhydrietchape als eindlaag van je vloerisolatie kan je wat betreft de afwerking van je vloer verschillende kanten uit. Deze chape is namelijk geschikt voor alle soorten vloerbekledingen. Werk de chape bijvoorbeeld af met een authentiek houten parket. Kies voor grote natuursteen tegels. Of ga voor een vloerafwerking met linoleum. Na de plaatsing van de anhydrietchape als laatste laag van de vloerisolatie zit ons werk er dus op en kan jij de vloer verder afwerken zoals jij dat wenst.

Chape leggen met Applis

Bij Applis kiezen we resoluut voor anhydrietchape bij de plaatsing van vloerisolatie. Dankzij de vele sterke eigenschappen van deze chape kunnen wij niet enkel snel te werk gaan, maar geniet ook jij snel van een stevig en betrouwbaar eindresultaat.

Ontdek meerchape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming
Facebook chape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming LinkedInchape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming YouTubechape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming
Contacteer onschape anhydrietchape chape voor vloerverwarming chape vloerverwarming

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be