vloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen
vloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen
vloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen
Een kleine investering…
met grote energiebesparingen
als gevolg!

Warmtecomfort dankzij vloerverwarming

Kiezen voor vloerverwarming, dat is kiezen voor het meest betrouwbare en efficiënte verwarmingssysteem. En bij Applis kan je terecht voor de plaatsing ervan, zowel in nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten.

Waarom kiezen voor vloerverwarming?

Allereerst staat vloerverwarming erom bekend de warmte gelijkmatig en optimaal te verspreiden in de kamer. Alles zit onder de vloer en je ziet niets van het verwarmingssysteem. Je bespaart daardoor ook kostbare ruimte, want radiatoren tegen de muur heb je niet nodig. Verder is vloerverwarming erg onderhoudsvriendelijk. Na de plaatsing hoef je er niet meer naar om te kijken en geniet je jarenlang van een veilige warmte in huis.

 

Vloerverwarming van Henco

Voor de materialen werken we samen met de kwaliteitsvolle fabrikant Henco. Zij leveren de materialen, Applis verzorgt de professionele plaatsing van de vloerverwarming. We werken hier met 5-lagen leidingen die een aluminium kern hebben zodat de warmte extra goed wordt afgegeven.

Kiezen voor vloerverwarming, dat is kiezen voor het meest betrouwbare en efficiënte verwarmingssysteem.

Speciale chape op vloerverwarming

Bij Applis gebruiken we bovendien een speciale dekvloer of chape die op de vloerverwarming geplaatst wordt. Deze chape (anhydrietchape) is een uiterst goede warmtegeleider, waardoor de opwarming van de vloer en van de ruimte een pak sneller verloopt (tot 40 % sneller!). Dankzij die snellere opwarming en ook de lagere temperatuur die nodig is om te verwarmen (in vergelijking met traditionele radiatoren) bespaar je tot 18% energie! De combinatie anhydrietchape en vloerverwarming is met andere woorden een budgetvriendelijke én milieuvriendelijke oplossing.

En bij Applis kan je terecht voor de plaatsing ervan, zowel in nieuwbouwwoningen als voor renovatieprojecten.

Vloerverwarming op vloerisolatie

Als we vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming leggen bij je thuis, dan zorgen we voor een degelijke opbouw. We beginnen met een isolatiechape. Daarop komt een akoestische isolatielaag of een PVC-folie en daar plaatsen we dan de vloerverwarming op. Afwerken doen we met een eindlaag of anhydrietchape. En de voordelen van die anhydrietchape hebben we je hierboven al verteld.

 

Kies zelf de warmtebron voor je vloerverwarming

De vloerverwarming kan aangesloten worden op verschillende warmtebronnen. Een zonneboiler, een warmtepomp, een hoogrendementsketel of zonnepanelen: jij kiest de meest geschikte warmtebron voor jouw woning en (vloer)verwarming.

Kwaliteitsvolle vloerverwarming leggen

Wil je thuis ook genieten van de warmte van deze professioneel geplaatste vloerverwarming? Dan kan dat voor dezelfde prijs als traditionele radiatoren. Voor meer informatie over vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming kan je steeds bij ons terecht.

Ontdek meervloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen
Facebook vloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen LinkedInvloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen YouTubevloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen
Contacteer onsvloerverwarming plaatsing vloerverwarming Vloerverwarming vloerisolatie vloerverwarming leggen

APPLIS bv
Bellensbos 7
2260 Oevel-Westerlo
BE 0828.614.580

T   +32 (0) 14 28 64 05
E   info@applis.be